Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



01 oktober, 2012

NYSTART INFÖR HÖSTEN! Nu kör vi!

Måndag 1 oktober och vi arbetar nu båda heltid tillsammans för första gången! Känns så kul, inspirerande och energifylllt att vara ett team om dagarna!
Nu öppnar vi butik/Salong kl 10, så välkommen in och höstmys hos oss, kanske boka en skön välgörande behandling för att pigga upp i höstmörkret! Se våra behandlingar på hemsidan eller kom in och hämta ett nytt behandlingsblad hos oss!
Vi har många spännande nyheter på gång oxå som kommer släppas inom kort!
Idag har vi inrett med lite mysig hösttema och hoppas ni oxå ska få den rätta härliga höstkänslan!
Ladda upp nu inför höstens alla förkylningar och influensor med ingefära, gröna välgörande Pukka/Yogi teer, probiotika, D-vitamin och kanske ett näringstillskott från Holistic Supervitalis! Ät mycket ekologisk kiwi som innehåller mycket C vitamin och skippa de besprutade apelsinerna som knappt innehåller några vitaminer överhuvudtaget.. Ät gröna grönsaker och laga näringsrik vällagad mat från grunden så ni ger kroppen de bästa förutsättningarna!


VÄLKOMNA IN TILL OSS!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar