Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



12 oktober, 2012

GRAVID? Unna dig en välgörande skön behandling!


Att vara gravid är både roligt, spännande och mysigt samtidigt som det händer så otroligt mycket inne i kroppen och med hormonerna, mycket tankar,stress,funderingar, det blir tungt på slutet med svullnad/vätska och viktuppgång..
 Massage är ett perfekt sätt att reducera denna stress och att framkalla ett bättre allmänt hälsotillstånd.

Massage hjälper kroppen att eliminera slaggprodukter genom lymf- och cirkulationssystemet, vilket motverkar utmattning fysiskt och psykiskt. 
Vad passar då bättre att unna sig en skön, avkopplande välgörande mysig Gravid-behandling i ett rofyllt rum med levande ljus, skön musik och behaglig lätt massage!

Ekologisk GRAVID-Behandling 60 min

Denna underbart sköna behandling är mycket välgörande och rogivande för dig som är gravid eller nybliven mamma! Behandlingen inleds med en ansiktsvård med rengöring, mild peeling och härlig massage ansikte, armar, axlar och nacke. Därefter svalkande och återfuktande ansiktsmask, medan den den verkar får du en arm och hand massage med återfuktande ekologisk olja! Behandlingen avslutas med en välgörande och skön massage av ben och fötter som löser upp spänningar/vätska/svullnad och ger ny energi.
 I behandlingen används en ljuvlig fuktgivande havandeskapsolja från svenska Dermanord som stärker huden och motverkar hudbristningar. Kunden får som avslutning själv massera in magen med olja! 
 Pris: endast 595kr
( inkl rådgivning kost/hudvård för gravid/baby i personligt kompendium)

Gravid behandlingen kan göras när som helst under graviditeten men man njuter nog bäst av den från månad 5 och framåt!

VÄLKOMNA ATT BOKA på telefon eller mail! 
Alla som bokar en behandling under okt-nov får en liten gåva!

halsa.pa@live.se eller ring 0122-125 00
Caroline & Lisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar