Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



09 oktober, 2012

Vecko-Tävling! Höstmys!

Hej vi tänkte ha en liten tävling denna vecka och samtidigt påminna er om vårt erbjudande på dessa härliga Ayurvediska behandlingar vi har fram till 20 oktober, PASSA PÅ att boka!
Hur tävlar man?
Man både DELAR och GILLAR detta inlägg  på Facebook för att vara med och vinna ett presentkort på valfri Ayurvedisk behandling,värde 350 kr. Har man inte Facebook så kan man skicka ett mail till 5 vänner med en länk till detta inlägg på vår blogg och även kopiera in oss så vi enkelt kan dra en vinnare på fredag!

Vad är då Ayurveda?

Ayurveda är en flera tusen år gammal metod för hälsa och välbefinnande och kan enkelt översättas till “kunskap om livet”. Med rötter i Indien är ayurveda en holistisk vetenskap som ser till både kropp, sinne och själ.

Vishesh 80 min+10 min vila 695 kr JUST NU: 595kr
Helkroppsmassage med olja En lite kraftigare massage där trycket ökas jämfört med Abyanga. Terapeuten lägger lite mer tryck bakom de svepande rörelserna för att öka muskelstimuleringen. Massagen har abyangans effekter men kan också lösa djupare liggande spänningar.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

Abhyanga 80 min+10 min vila 695 kr JUST NU: 595kr
Helkroppsmassage med olja Massagen ges med ett ganska lätt tryck och med varm specialpreparerad olja. Systematiskt masseras hela kroppen med långa, lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystem, ökar cirkulationen och skapar djup avslappning i kropp och sinne för såväl kund som terapeut. 




Shiroabyanga 25 min+10 min vila 350 kr JUST NU: 250kr
Huvudmassage, nacke, ansiktet, axlar Är en behandling av huvud, ansikte, nacke och axlar. Massagen ges med eller utan varm olja och löser upp stress, ger ökat lugn och mental klarhet. Stress och spänningar sätter sig ofta som värk i huvud, nacke, axlar och skuldror. Massagen stimulerar cirkulation och flöden i huvudet samt lugnar ner tänkandet och sinnet. Kan tas separat eller före annan behandling.



Massage som är effektiv mot inre mental stress!
Precis som födan vi äter är näring för kroppen, är massage näring för kropp och själ. Huden är kroppens största sinnesorgan och genom att tillföra positiva impulser kan hela vår organism stärkas. När kroppen är i god balans har det även effekter på den mentala/själsliga balansen. Det gör massagen särskilt effektiv mot mental stress, bland annat genom att stimulera produktionen av Oxytocin, ett ämne som sänker nivåerna av stresshormon i kroppen.
 LYCKA TILL!
Caroline & Lisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar