Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



17 oktober, 2012

Höstens BÄSTA föreläsning! Missa inte!

Nu har vi äntligen bokat upp populära LENA LOSCIALE till höstens mest inspirerande och intressanta föreläsning ppå Mariagården!
Ta dig tid att komma ut i höstmörkret och in i värmen på en mysig, varm och härlig föreläsning med Lena som är flitigt anlitad föreläsare runtom i Sverige! Läs nedan och var snabb med anmälan, det brukar bli fullt fort!



FÖRELÄSNING MED LENA LOSCIALE

Varmt Välkomna till en inspirerande kväll med  härliga & kunniga Lena Losciale som nu kommer till oss igen för att hålla en föreläsning om eteriska oljor !
Eteriska oljor är det verkligen något att lyssna på, kanske många tänker?
Ja KOM och lyssna! Du får intressanta och bra kunskaper för hela livet! Eftersom doftsinnet är det starkaste sinnet vi har, spelar olika dofter en viktig roll i vår vardag och påverkar oss mycket mer än vad vi tror…
Är du dessutom allergisk/doftkänslig eller har allergi/astma är det extra viktigt och intressant kunskap att få med sig hem!
Vad är eterisk olja? Eterisk olja är till att börja med en koncentrerad doftessens från växter som på olika sätt utvinns ur växten och blir till en koncentrerad oljelik vätska. Eterisk olja väldigt stark och används ofta väldigt utspädd men det finns några oljor man kan använda direkt på huden outspädd. Lavendel är ett exempel på en sådan olja och har man råkat bränna sig på en platta eller dylikt kan man stryka lavendelolja direkt på huden då oljan påskyndar hudens läkning och cellförnyelsen. Har man huvudvärk eller har svårt att sova kan man stryka oljan på tinningarna eller sniffa på oljan för att lugna ner sinnet.
Är du nyfiken på ekologisk hudvård, kom och lyssna eftersom alla ekologiska/naturliga produkter innehåller just eterisk olja!Använder du ”"vanlig hudvård/parfym"? Kom och lyssna för att få kunskap om  den viktiga skillnaden! 
NÄR: Tisdag 30 oktober VAR: Mariagården Kl: 18.30
Biljetter säljes hos Hälsa på, Bergslagsvägen 6. Endast förköp, kontant betalning i butiken 120kr, vi bjuder på fika. Dessutom lottar vi ut mycket fina priser på biljettnumret efter föreläsningen. Försäljning av produkter kommer också att finnas till kontant betalning.
Reservera biljett via vår mail och betala samma vecka i butiken eller kom in redan idag och köp din biljett!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar