Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



02 oktober, 2012

Din huds värsta ovän!?

Många kommer in i vår butik och frågar/vill ha hjälp med sin problemhy, tex acnehy och vill ha snabb hjälp med en kräm, men en enda kräm är inte svaret på dina hudproblem...Därför ger vi ALLTID kunden gratis rådgivning med lite enkla tips/råd om kost/hälsa och sen ger vi tips på vilken kräm/rengöring man bör använda. Dvs vi säljer inte bara på en kund massa dyra hudvårdsprodukter, utan ger oxå råd som kan förändra mycket med huden till det bättre!

Många vill ju ha Quick-fix i dagens samhälle, allt ska gå snabbt, det ska bantas med pulver/sopp dieter och det är ju samma sak där, det kan gå snabbt att rasa i vikt men sen då? När pulvret är slut? Då börjar man ju äta vanlig mat igen och går oftast upp allt igen. Det bästa är ju att sätta sig ner och fundera VAD man stoppar i sig dagligen i sin kropp och kasnke skriva dagbok under några veckor? Sen fundera på om man ger sin kropp/hälsa det bästa varje dag i form av näring, vitaminer, mineraler, vätska, motion osv? Så enkel är det ju! Kanske saknas det nåt i kroppen och man behöver ta tillskott!
Samma sak med huden, som är kroppens STÖRSTA organ vilket inte många reflekterar över, något så viktigt som ska fungera och skydda oss mot yttre påfrestningar.
Läste precis Hannas blogg om precis detta, ang problemhy och vad man ska undvika/tänka på när det gäller sin hy!
Naturligt snygg blogg
Läs och tänk efter , hur lever du?

Ha en fin dag!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar