Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



10 oktober, 2012

Bästa tipset för att få lyster, fin och mjuk hy!

Mitt allra BÄSTA och värdefullaste tips/råd jag kan ge er som Ekologisk Hudterapeut och alltid ger till våra kunder/vänner och bekanta så här på hösten/vintern för att hjälpa huden lite på traven och att förebygga torrhet är....
Ansiktsolja!
Något jag själv ALDRIG hade provat innan min Hudterapeut utbildning, trodde man bara blev fet/oljig i ansiktet av en ansiksolja..men så FEL hade jag!
Alla i min klass provade under utbidlningen och hittade sina egna favoriter, det gör så mycket för huden att varje dag och natt få en NÄRINGSRIK vegetabilisk olja som ger lyster, balans,fukt,energi och en mjuk och härlig känsla!
Man är aldrig torr mera och  då skyddar man ju sin hud mot yttre påfrestningar, kyla, vind, vatten, blåst, minusgrader,uttorkande/strålande datorer,bakterier mm..

Jag har från min första dag pratat/berättat och tipsat alla kunder om att börja använda en ansiktsolja under höst/vinter, från sept-maj ca.. och det har gett RESULTAT, så många nöjda kunder vi har med så mycket finare hy och de berättar själva hur de mår bättre och känner sig nöjdare med huden, dessutom brukar kunderna berätta att de alltid får frågor från sina vänner vad de använder för kräm eftersom de "strålar" och har så fin lyster" och då talar de om att det "bara" är en ansiktsolja och många blir nyfikna eller förvånade!
Nu är det ju inte "bara" en ansiktsolja utan den ska ju självklart vara så ren/naturlig och ekologisk som möjligt så man får mycket näring, vi har 3 varianter:

Ansiktsserum-Sensitive Skin
Avocado,jojoba och sheasmör med doft av kamomill.
Ansiktsserum-Dry Skin
Avocado,sheasmör och havtorn med doft av neroli.
Ansiktsserum-Anti Age
Macadami, aprikos, och nattljus med doft av ros.

Vad gör då dessa härliga oljor för huden?

Nedan lite info om några av de oljorna som ingår i ansiktsserumen:
Avocado ger fin lyster och är speciellt bra på att binda fukt djupt ner i huden.
Jojoba ger fukt och lugnar huden, bra mot inflammerad och irriterad hud. Mycket bra vid acne/finnar och pormaskar.
Sheasmör lugnar och läker huden vid tex eksem, klåda, rosacea, psoriasis. Hjälper även mot torr,känslig och lättirriterad hud.
Nattljusolja: Nattljusoljan hjälper hudens celler att bli stabila och starka. Oljan används vid hudproblem och torr hud. Sitter du vid en dator hela dagarna, är nattljusoljan bra för dig. Den passar fint på livlös hud som saknar elasticitet, och även för mogen hy som vill ha lite "rynkhämmande" för ansiktet – för att förebygga hudens åldringsprocess.

Ansiktsserumen innehåller 30ml, är mycket dryga, dvs räcker länge!!!
 Den används alltid under dagkrämen på vinterhalvåret och sedan som serum på natten när huden vilar. Endast 169kr!
PROVA DU oxå, du kommer inte bli besviken!
Bor du inte i Finspång och är nyfiken? Då skickar vi såklart hem till dig, med en liten portokostnad enligt postens tabell!
VÄLKOMNA IN och ge er hy en bra start på vintern! Då kan vi även ge råd/tips på rengöring och passande ansiktskräm, minst lika viktigt för din hy!


Caroline & Lisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar