Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



21 september, 2012

Tips på bra mellanmål!

Nu har vi fått in våra populära och goda mullbär igen!
Har du inte provat? då måste du komma in och skaffa en påse, du blir inte besviken!
Vad är mullbär?

 Vita mullbärsträd växer i Turkiet och gömmer på en skattkista av bär med ett högt fiberinnehåll. De honungsbruna bären ugnstorkas skonsamt i ca 30 min. i 50 °C. Värmen får bären att släppa ifrån sig en oemotståndlig smak. Förförande söt, mjuk och karamellaktig.


Supergoda att ha som mellanmål  att äta bara som de är, kanske oxå med en avocado med lite keso och Rene Voltaire örtsalt, naturella nötter och en värmande kopp te! Istället för en smörgås, bulle, kexchoklad eller onyttig powerbars många äter...som innehåller bara massa tillsatser,färgämnen och sötningsmedel. NÄ bättre med riktig naturlig mat, det gillar kroppen bättre!
Detta är även poppis bland barnen, båda mina barn 1år och 4 år äter dem, och vet fler föräldrar som köper dessa! Bättre än vindruvor som är besprutade till 2/3 och det går inte attt skölja bort...

Tips på nytt favorit te inför hösten är Pukkas Refresh, OJ OJ OJ vad det var friskt och lite pepprigt fast inte starkt, älskar pepparmynta så här på vintern! PROVA!!
Vi har så många fina och goda teer på hyllan nu som vi laddat upp med inför vintern, visst är te-kartongerna otroligt snygga oxå?




Ps. glöm inte att vi har supergoda och nyttiga påsar med torkad mango,torkade aprikoser och dadlar oxå!
Välkomna in och fyll på med höstmys! Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar