Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



11 september, 2012

Ännu mer info om det VIKTIGA D-vitaminet!

Man kan inte nog skriva för mycket om D-vitamin för att alla ska förstå hur pass viktigt det är för hela kroppen, organen och hälsan! Många tror att man bara ska ge till de små upp till 2 år men det stämmer inte alls...eftersom vi bor där vi bor...och inte har alls många soltimmar per år, dessutom äter vi inte mycket D-vitaminrik mat nuförtiden samt vistas inte ute lika ofta som förr..
Extra INTRESSANTA länkar hittade jag från olika studier/forskningar där man kan läsa om att
 D-vitamin motverkar cancer, influensa, är bra mot Ahlzeimers, Parkinson mm!
Stärker immunförsvaret bättre än vaccin
D-vitamin stärker hälsan
Stärk barnens immunförsvar med D-vitamin
Läs dessa!!
När man läst detta förstår man att det inte bara motverkar trötthet, depression utan även annat mycket viktigt i kroppen!

 Sedan tycker jag du kan du även titta in hos vår fantastiska leverantör Holistic, eftersom vi har deras 2 olika D-vitamin alternativ oxå i form av kapslar och dryck. Igår skrev vi att den lilla flaskan var ju mest till de familjer som har små barn, eftersom de riktigt små barnen inte kan äta kapslar eller dricka dryck när de är spädbarn.
Men för större barn och för oss vuxna är dessa super och mycket populära eftersom Holistic är ett av Sveriges bästa företag på att tillverka RENA tillskott utan onödiga tillsatser/konserveringsmedel.
Så LADDA upp nu och gör din kropp & knopp glad!
Holistic D-vitamin

Soliga hälsningar,
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar