Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



17 september, 2012

Ger du din hy näring eller kemikalier?

Läste intressant artikel i senaste tidningen från Naturskyddsföreningen som vi är medlemmar i,
ett tips är att GILLA dem på facebook så får ni regelbundet studier/forskning och artiklar på allt mellan himmel och jord vad gäller mat, kost, natur,kemikalier i miljön,leksaker mm mm!
Nedan inledande texten inför artikeln som jag fotat:

Tips på mycket bra bok oxå, "Badskumt" med journalisten Katarina Johansson! Finns på Adlibris!


Vi är stolta och glada att vi kan erbjuda endast EKOLOGISK och NATURLIG hudvård i vår lilla butik från bla Svenska Dermanord/Maria Åkerberg (nyligen bytt namn till Maria Åkerberg).
Svensk hudvård när den är som BÄST, och dessutom mycket prisvärd!
Många nya kunder som besöker oss i butiken tror alltid att ekologisk hudvård ska vara dyr men det behöver den inte vara, därför har vi tagit in denna svenska prisvärda och mycket fina hudvårdsserie till oss, just därför att det INTE ska vara dyrare att byta till något som är bättre för din hy, hälsa och miljön! Och vi får fler och fler nöjda stamkunder som byter till denna serie och märker stor skillnad!
Läs mera om Maria Åkerbergs hela hudvårdsserie här:
Dermanord

Ansiktskrämer finns från 165kr, det tycker jag är billigt för så fina och mycket proffsiga krämer! Kansnke man redan har "märkes" hudvård  och de kostar ju oftast mellan 400-800kr...eller nån enkel kräm från Apoteket som ligger på 150kr  och uppåt..då är det ju syntetisk kräm med parfym man betalar för istället för en näringsrik kräm med naturligt innehåll och bara eteriska oljor som doftsättare! Något som är extra bra för känsliga personer som inte tål starka dofter!

Välkomna in hos oss så hjälper vi dig med höstens kräm för det är dags nu att vårda ansiktet!

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar