Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



17 september, 2012

Baby-Paket! Se hit alla MAMMOR & GRAVIDA!

Vi håller på att ta fram ett härligt Eko-Baby Paket till de allra minsta, dvs ett fint och ekologiskt PAKET man kan ge till den nyfödda bebisen och mamman!
Vi fokuserar mest på babyn såklart men även en universal kräm som både mamman och den lilla kan använda!
Vi vill gärna ha feedback från er småbarnsmammor och gravida vad ni skulle uppskatta i ett sånt paket, vad ni skulle vilja ha eller har saknat?
Vår ide är detta än så länge:
Universal kräm till baby/mamma
Zinksalva till röd stjärt
Virkad söt liten kanin i 4 olika färger (beige,brun,blå och rosa)

Snuttefilt i ekologisk bomull från svenska ekologiska och mycket populära märket GEGGAMOJA, se bilder på snuttefiltar nedan. Vilka färger är finast på snuttefiltar?
GILLA detta inlägg om ni önskar att vi börjar med dessa paket och KOMMENTERA gärna vilka färger på snuttefiltar ni gillar bäst! Samt om det är någon produkt ni önskar ska vara med i paketet?
















Ha en bra dag och ta hand om de små!
Caroline & Lisa

1 kommentar:

  1. Mycket bra idé! Jag tycker alla filtarna var superfina, den rosa med gröna ränder och den blå med röda? ränder var lite extra fina! :)
    Och kaninen var jättesöt!
    Jag kan inte själv komma med några bra förslag om var som ska finnas i paketet, överlåter det till er om har fått barn och vet vad man behöver! :)
    Kramar Karin

    SvaraRadera