Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



14 september, 2012

SPÄNNANDE NYHETER!!!

Vi sökte ju för ett tag sedan efter en massör och har nu verkligen fått bästa nappet! =)
Vi kan från och med redan nästa vecka erbjuda Ayurvedisk massage och dessutom Samtalsterapi av Louise Sixtensson som är utbildad Ayurvedisk massör & Stressterapeut.
Vad är då Ayurveda?

Ayurveda är en flera tusen år gammal metod för hälsa och välbefinnande och kan enkelt översättas till “kunskap om livet”. Med rötter i Indien är ayurveda en holistisk vetenskap som ser till både kropp, sinne och själ.
Louise kombinerar stresshantering, avslappning, genom enskilda samtal och i grupp samt utför olika ayurvediska massagebehandlingar.

Så KUL att  ha hittat någon som Louise som passar så bra ihop med våra gemensamma intressen som ekologi, kost, livsstil och helhetstänk vad gäller hälsa och miljö!
Louise kommer börja hos oss redan på måndag den 17 sept  och vara kvar ett tag under hösten, ni som är nyfikna kan läsa mera om hennes behandlingar snart på vår hemsida!
 Men tills dess har vi några som vi valt ut " lite extra" och som vi erbjuder Prova-på Rabatt just nu från 20 sept-20 okt! Men ni som gillar oss på facebook eller läser vår blogg kan redan nu boka tid och få rabatterat pris! Passa på!!!


Vishesh 80 min+10 min vila 695 kr JUST NU: 595kr
Helkroppsmassage med olja En lite kraftigare massage där trycket ökas jämfört med Abyanga. Terapeuten lägger lite mer tryck bakom de svepande rörelserna för att öka muskelstimuleringen. Massagen har abyangans effekter men kan också lösa djupare liggande spänningar.


Abhyanga 80 min+10 min vila 695 kr JUST NU: 595kr
Helkroppsmassage med olja Massagen ges med ett ganska lätt tryck och med varm specialpreparerad olja. Systematiskt masseras hela kroppen med långa, lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystem, ökar cirkulationen och skapar djup avslappning i kropp och sinne för såväl kund som terapeut. 




Shiroabyanga 25 min+10 min vila 350 kr JUST NU: 250kr
Huvudmassage, nacke, ansiktet, axlar Är en behandling av huvud, ansikte, nacke och axlar. Massagen ges med eller utan varm olja och löser upp stress, ger ökat lugn och mental klarhet. Stress och spänningar sätter sig ofta som värk i huvud, nacke, axlar och skuldror. Massagen stimulerar cirkulation och flöden i huvudet samt lugnar ner tänkandet och sinnet. Kan tas separat eller före annan behandling.



Massage som är effektiv mot inre mental stress!
Precis som födan vi äter är näring för kroppen, är massage näring för kropp och själ. Huden är kroppens största sinnesorgan och genom att tillföra positiva impulser kan hela vår organism stärkas. När kroppen är i god balans har det även effekter på den mentala/själsliga balansen. Det gör massagen särskilt effektiv mot mental stress, bland annat genom att stimulera produktionen av Oxytocin, ett ämne som sänker nivåerna av stresshormon i kroppen. 

Och vem behöver inte det i vårt stressade samhälle?
Välkomna till oss och trevlig helg!
Caroline & Lisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar