Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



19 september, 2012

Skydda ditt barns hy under vintern med BÄSTA krämen!

Dax att börja vårda och skydda barnens hy inför regn/blåst/kyla och minusgrader. Många smörjer in med alla möjliga sorts krämer, oftast med vatten i, men BÄST är faktiskt vattenfri eftersom då kan den inte frysa..Den ska oxå vara helt naturlig med läkande/vårdande och skyddande egenskaper och vad passar bättre då än Weledas barnkräm med ringblomma?

Calendula Wind and Weather Cream är en hudkräm för hela familjen som skyddar känslig ansiktshud i kyla och vind. Lämplig även för riktigt små barn.

Rent bivax och hudvänligt ullfett bildar en naturlig skyddsbarriär utan att påverka hudens naturliga funktioner. Värdefull mandelolja vårdar torr hud och hjälper den att bevaras mjuk och smidig.
Extrakt av biodynamiskt odlad ringblomma och ekologisk kamomill hjälper till att lugna och lindra. Calendula Wind and Weather Cream är vattenfri och mycket dryg.
Dermatologiskt testad för känslig hy. Kan användas direkt från födseln.
Användning:Applicera tunt över huden och massera in, före utevistelse. Mycket dryg, så ta inte för mycket!
Extra bra på vintersemestern till fjällen, i pulkabacken och varje dag utomhus på dagis!
Ett bra tips är att alltd smörja in barnet varje morgon innan dagis och glöm inte runt munnen och under näsan, då skyddar/vårdar man det området extra under dagen eftersom barn oftast slickar sig om mun eller är förkylda/snoriga/rinniga i näsan och oftast blir röda/torra runt näsa/mun!
Kom in och ladda upp inför kalla hösten/vintern!

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar