Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



27 februari, 2012

Ny vecka, föreläsning och många nyheter!

Då var det mådag igen och dax för ny härlig vecka! Utvilad efter en skön helg, fick lite vårkänslor i det vackra vädret! Igår spenderades dessutom kvällen med en kär vän på salongen med lite mini-SPA. Tänk att få vara på sitt jobb privat och få lyxa med ekologiska, välgörande, fantastiskt doftande produkter, tyvärr hann vi aldrig till choklad ansiktsmasken denna gång heller...eftersom vi båda gillar att prata...TACK Anna Söderberg för mysig stund och för dina råd och tips! Alltid lika värdefullt att bolla ideer med en vän som dessutom haft eget företag sedan 11 år tillbaka, inte alla som äger/driver hotell och klarar det galant!
Bild på utsikt från fönstret denna måndagsmorgon!

Idag stänger vi butiken redan 17.00 eftersom vi ska på spännande företagsjobb i Kulturens Hus, så nu sitter jag och förbereder mig på text och vad jag & Lisa ska prata om inför 40 nyfikna kvinnor...

Har du företag, tjejgäng som syjunta, planerar du möhippa? Hör av dig till oss för en tema-kväll, vi skräddarsyr efter dina önskemål!

Senare i veckan kommer det Nordisk Björk in i sortimentet, tex denna eko-tvål till er som har torra & nariga händer, byt till en mildare och ekologisk tvål, så blir händerna lena och mjuka igen!

Sen lite kul och fina barnprodukter till de små, så håll utkik och VÄLKOMNA in och hälsa på!

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar