Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



28 februari, 2012

Kemikalier i hudvård och lyckad föreläsning!

Igår fick vi äran att hålla i en föreläsning på Kulturens Hus för ca 40 härliga kvinnor i olika åldrar!
Vi höll en Eko-föreläsning med tema " Lev bättre,billigare och sundare med ekologisk livsstil!
Självklart handlade det mycket om hudvård och skillnad mellan "vanlig/syntetisk och naturlig/ekologisk! Hur man enkelt kan byta till det bättre, minska sin konsumtion och få bättre hy, hälsa och mer pengar över till annat! =)
Vi pratade oxå om  tillsatser i mat man bör se upp med, kemikalier i hemmet som man kan undvika mm!
Det blev frågestund, mingel och så fick alla klämma, känna och kladda med lite härliga väldoftande produkter vi hade med!
Efteråt blev vi bjudna på middag inne på Hugos och det uppskattades, trevlig pratstund vid bordet och god mat!
TACK till Aurora-gänget för en härlig och trevlig kväll!
Ni som är nyfikna, funderar och vill veta mera om kemikalier i hudvård/make-up, läs här vad min duktiga vän och fd klasskompis Emma i Sthlm, som oxå är utbildad Ekologisk Hudvårdsterapeut skriver här.

Det vi missade igår och inte hann med var att berätta och visa Mikromassage...kvällen gick för fort, så Lisa har lovat att blogga om det snart så alla intresserade och nyfikna kan läsa mer!

Imorgon onsdag och "lilllördag" då kanske ni vill ha något gott tips? Vi har precis idag packat upp massa nya nyttiga godingar som torkade aprikoser, dadlar och underbart goda beroendeframkallande torkade mango stavar!!
Vi ses väl!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar