Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



01 november, 2012

VINNARE + Lite Nyttiga Tips!

Vinnare av vår fina Aromalampa är: JENNY NORELL!
Välkommen in och hämta din present som kommer lysa upp i höstmörkret!
Vad gör man med en aromalampa?
Den kan man använda i sitt vardagsrum och tända innan man får gäster med tex Eterisk olja som Citrongräs! Eller i sitt kök på morgonen så alla vaknar upp, blir pigga och glada i humöret!

Citrongräs är bra luftrenare i aromalampor eller stenar. Tar bort röklukt, matos, svettlukt och hämmar många luftburna bakterier och svampsporer (kolibakterier, candidasvamp). En olja för väntrum, omklädningsrum och kök. Antidepressiv, stimulerande, aktiverande och uppiggande - något att komma i gång med på morgonen, vid stillasittande arbete eller när man känner sig svag och håglös. Har samtidigt en lugnande, samlande och nervstärkande effekt som kan användas vid ångest, panik, hysteri etc. På lång sikt allmänt stärkande för nervsystemet och fysisk motståndskraft.

Citrongräs är både min och Lisas favorit eftersom den kan användas till så mycket, i lampan, i sprayflaskan man städar med, som doftsättare i mopphinken, till massageolja osv!

Prova du oxå!
Välkomna in och varmt välkommen Jenny!
Caroline & Lisa

1 kommentar:

  1. Hej!
    Kommer in nån dag och hämtar min vinst! Va roligt!
    Mvh
    Jenny Norell

    SvaraRadera