Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



16 november, 2012

Nyheter! Underbara presenter/julklappar

Denna vecka packar vi upp underbara nyheter till butiken, fina ekologiska presenter eller perfekta julklappar eller gåvor att ge bort!
Vad sägs om milda ekologiska underbart doftande hårdtvålar?
Honung & Kanel
Hallon parfait
Ringblomma
Honungslen


Antistress Badskum Lavendel med mjuk Bambu handduk-passar alla åldrar som vill lägga sig i ett avkopplande skönt och skummande bad med lavendel doft! Torka dig sedan med den mjukaste handduken efteråt! Den mjuka bambu handduken passar även superbra till ansiktsrengöring, bebisfilt/handduk, snuttefilt mm.



Lullaby- Bebis/Barnsalva Ekologisk mild mjukgörande salva till den nyfödda bebisen och även mamman! Perfekt present att ge bort med en snuttefilt från Geggamoja kanske?


Smycken från Kreativ Insikt- med omtänksamma budskap som passar alla! Detta smycke är en lyckönskan puppa med en vit lapp i,som man kan skriva eget personligt budskap till som ska få smycket eller till sig själv! Berlock 129kr och kedja endast 89kr!

Ska ni bort på middag och vill ha med liten present/gåva? Fyller någon jämt? Vet du inte vad du ska ge den nyfödda eller tonåringen? Välkomna in till oss! Vi har något till alla!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar