Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



29 november, 2012

Tänkvärda tips Julhandeln!

Julen närmar sig med stormsteg och snart börjar alla stressa med mat, julklappar, städning och förberedelser..
Vi vill TIPSA alla om att börja i tid och då VERKLIGEN göra det. Dels börja handla sina julklappar redan nu, samt inköp av mat och göra tex egna köttbullar och frysa in? Bocka av lite i taget på "att göra listan". På söndag är det ju 1:a advent och vi hoppas att alla finspångsbor då verkligen besöker alla centrumbutiker som har öppet och finspångs julmarknad, 10-16!
Istället för att stressa in till annan kommun och ett stort shoppingcenter med fullt med folk..utan stödja de lokala och nya butikerna som finspång har! Vi finns ju till för er och försöker hela tiden erbjuda produkter, behandlingar och event för att kunna tillfredsställa så många som möjligt!

 För att undvika julklappshetsen kanske man kan föreslå julklappsbyte med släkten istället för att alla ska köpa massvis av julklappar och egentligen bara byta pengar med varann..
Man kan ju även spela julklappsleken/Norsk julafton något som verkar vara otroligt poppis just i Finspång och som jag själv alltid spelar med min släkt!
Vi har tagit hem små fina godbitar att slå in eller små hudvårdsprodukter, sk "minisar" perfekt liten julklapp för många att få! 1st 25kr 2st för 40kr! (Ord. pris 32kr/styck)


Fina härligt doftande & Mjukgörande hårdtvålar: Hallonparfait, Kanel/Honung, Ringblomma mm, endast 49kr/styck



Kom in till oss och gör någon du gillar glad med en presentpåse med goda ekologiska produkter, då har du handlat miljövänligt och gjort en god gärning på samma gång oxå! 0)
Vi har i år satt ihop extra mycket fina presentpåsar som ska passa ALLA åldrar, hitta just din favorit!

Vad sägs om:
1 kartong eko-kakor
Gott valfritt te
1 VIVANI Choklad
Paketpris: 107kr

1 flaska Ekoglögg
1 glasburk med laktritskulor
Paketpris: 128kr

Gott valfritt te
1 Vivani choklad
1 kartong eko-kakor
1 flaska Ekoglögg
1 påse eko-frukt/nöt mix
Paketpris: 212kr

2 ekologiska VIVANI chokladkakor
Paketpris: 55kr

Ekologisk Lyxig kartong med 9 eko-praliner
Pris: 89kr

Till kocken: Eologisk Eldigt Örtsalt + Citrongräs & Chili Buljong!
Paketpris: 128kr





Välkomna in och handla hos oss i Finspång med skön lugn musik och levande ljus!

Caroline & Lisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar