Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



15 november, 2012

Mintpastiller istället för tuggumi! Varför då?

Hos oss finns friska och fräsha mintpastiller, goda att suga på och tugga för att få frisk andedräkt eller efter maten!
Varför inte tuggummi då? Som många tuggar varje dag året runt..det ska ju vara så bra med xylitol i?
Men vad innehåller egentligen tuggummi? Man kollar väl aldrig innehållsförteckningen på sitt tuggummipaket när man handlar eller hur?
Vad är det vi tuggar på varje dag och vad är det vi ger våra små barn att tugga på när de oxå vill ha tuggummi som oss vuxna?
Förr var tuggummi helt naturligt men eftersom marknaden ökade och många nya märken dök upp, likaså många nya smaker osv så görs numera tuggummi syntetiskt..

LÄS gärna vad tuggummi består av enligt länk nedan och ALLA biverkningar, och skapa dig en egen uppfattning om tuggummi! Är det så viktigt, måste vi ha det? Måste vi ge våra barn det?
Vi har iallafall hittat ett bra alternativ och tagit in mintpastiller eftersom kunderna efterfrågar något bra istället för tuggummi. Det är alltid viktigt och lärorikt att veta vad det är man STOPPAR i mun och äter varje dag för att på så sätt inse/lära sig om vad biverkningar kan orsaka, då har man chans att göra ett medvetet val själv framöver!
vad är tuggummi?

Välkomna in och smaka på mintpastiller, vi bjuder på smakprov denna vecka och nästa vecka!



Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar