Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



20 november, 2012

Mera fina aromalampor + lite tips om eteriska oljor!

Nu har vi fått in ännu mera mysiga fina Aromalampor i butiken!
Så mysigt att tända varje morgon till frukosten med härlig doft av uppiggande Citrongräs eller kanske frisk Apelsin?
Perfekt present att ge bort till bästa kompisen, syrran, svägerskan, mamma, mormor eller varför inte pappa? Alla behöver lite ljus nu på vintern och varför inte då ge bort en fin Aromalampa och passade eterisk olja efter personligt behov!
Har ju skrivit morgon/fm, lunch och em/kvälls tips förutom om eteriska oljor vad som passar att använda i lampa eller om man blandar ut i en sprayflaska.

Här kommer lite intressant och bra info om dessa 2 eteriska oljor:

Bergamott:

  • Bergamott är också en olja från fruktens skal. Bergamott passar utmärkt till alla hudtyper. Allt från känslig till fet och oren – den är jättefin att ha i alla blandningar för sin fina upplyftande effekt och doft. Oljan har en fantastisk effekt på sinnet, mer upplyftande och "antidepressiv" än apelsinen och har använts länge för sina egenskaper på nedstämdhet, depression, livsleda och liknande. En mycket säker och mild olja som passar alla åldrar. Men inte i solen och det gäller alla oljor från citrusfrukter.

Ravensara:


Den här oljan kanske inte är livsnödvändig för hudvård men för alla som har allergier, astma, andningsproblem, känsliga luftrör, ofta blir sjuka, nedsatt immunförsvar osv. så är den ett måste. Den här oljan kan användas även till riktigt små barn i mycket små doser utan risk, t.ex. 1 eller 2 droppar på en blöt handduk som läggs över ett element till bebisar med andningsproblem, Behandlingen passar givetvis till alla åldrar. Ravensara är en av de mest säkra oljorna som finns och är ett mycket bättre alternativ än eucalyptus till alla som har känsliga luftrör, astma och allergier.
(Texter från Lena Losciale)



VÄLKOMNA in och dofta hos oss och ge bort en uppskattad present till någon du gillar!

(Priser på aromalampor från 99-145kr)

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar