Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



22 november, 2012

ÖNSKEBOK med 5 gratis presenter!

Nu har vi plockat fram vår nya ÖNSKEBOK i butiken som ligger vid kassadisken!
Vad önskar du dig i present eller julklapp?
Många kanske vill unna sig en skön välgörande behandling men aldrig får tid eller råd att boka...
Passa på att önska dig en Eko-Behandling i vår Önskebok eller ett presentkort?

Kanske nåt av Kreativ Insikts fina och stilrena smycken? Alla kedjor 89-99 och berlocker 99-129kr/styck. Kom in och titta!

Man kanske väl ha sin favoritkräm eller ansiktsolja?Eller den populära ögonkrämen som alla behöver så här års när kylan snart kommer och många blir torra/spröda och ibland får eksem runt ögonen..Dermanords ögonkräm mjukgör och skyddar partiet runt ögat och är mycket dryg, räcker ca 8-14 månader! Pris: 225kr
En härlig ekologisk  Body Butter med doft av passion, vit choklad eller lime? Lyxig och svensktillverkad! Pris: 155kr

Varför inte önska sig en fin mysig Aromalampa till sovrummet eller vardagsrummet med någon frisk och välgörande eterisk olja till, kanske Orange Sweet så här lagom till jul? Söt men frisk härlig apelsin doft i hela huset! Aromalampor pris: 99-145kr. Eterisk olja 89kr/styck.

Man skriver sitt namn och önskan om produkt/behandling i Önskeboken och så kan man bara tala om för familjen/släkten att de kan komma och handla någon fin julklapp här och välja vad de vill handla till just dig!
De 5 FÖRSTA som skriver in sin önskan i Önskeboken får en fin present!
Först till kvarn!



VÄLKOMNA IN TILL OSS!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar