Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



16 april, 2012

VARNING för dessa otäcka ämnen i dina krämer!

Läste Aftonbladets bilaga igår och blev då extra glad att det var en stor härlig artikel om naturlig hudvård! Dels stod det om alla kemiska ämnen som man kan undvika när man handlar till sig själv eller sina barn framförallt!
Har fotat artilkeln och lägger ut lite "bra att ha info", som tex de viktiga ämnena, läs och slå en koll på vad ni har hemma i badrumskåpet, dels lite viktiga och bra Eco-märkningar som man kan kolla efter när man letar efter naturliga/ekologiska produkter, så vet man med säkerhet att det endast är naturligt och bra innehåll.
För ni vet väl att en produkt får marknadsföras som "naturlig " bara den innehåller tex 1% olivolja och att den sedan består av 99% kemiskt innehåll står det inget om på förpackningen..
Är ni mer nyfikna på detta, så kom på kvällens föreläsning på Mariagården kl 18,30, entre 100kr inkl fika!
Anmälan till halsa.pa@live.se eller ring butiken: 0122-12500.
Annars kasnke man kan få köpa Aftonbladets bilaga idag...?

Ps. lägg märke till lilla infon om LOREAL som lägger hutlöst mycket pengar på reklam som vi ständigt ser i TV-utan...helt otroligt mycket pengar istället för att forska och kanske ta bort några farliga ingredienser i deras hudvård och sminnk...tex har de ju bly i läppstift...

USCH inget trevligt inlägg men dock så viktigt! Men det är ju därför vi öppnat vår härliga Ekobutik med bara bra och härliga naturliga produkter, för vi vill inte ha sånt här otäckt...Ha en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar