Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



09 april, 2012

DU har väl inte missat detta?

1 vecka kvar bara till härliga Lena Losciale kommer till Mariagården!
Lena är utbildad  Hudterapeut, Örtterapeut , Aromaterapeut, huvudlärare för utbildningen till Ekologisk Hudterapeut  på Axelssons i Sthlm samt många mer utbildningar..
Lena är en mycket omtyckt och anlitad föreläsare, och kommer nu åter till Finspång!
Kvällens tema: Vad är skillnaden mellan Ekologisk  och  Vanlig hudvård? Hur mycket konsumerar vi svenskar per år, och vad är det egentligen vi smörjer in oss och våra barn med?
Huden är en direkt avspegling av vår hälsa, och hudproblem kan för många människor bli en stark motivation att söka hjälp då det bokstavligt talat sitter i ansiktet! Vår hud påverkar vår självbild och självkänsla och har man då besvär kan de ställa till problem.
Hudproblem börjar inte nödvändigtvis i ansiktet. Vår hud reflekterar yttre och inre stress, kost, motion och livsstil. Huden avspeglar tillståndet i våra inre organ, tex speciellt mage och tarm.
De ämnen vi kommer i kontakt med dagligen påverkar både hud, hälsa och miljö. Därför är ekologi en viktig aspekt av hudvård. Föreläsningen tar upp vad vi svenskar använder för hudvård dagligen och belyser också konsumtionshysterin.
Vad ska man då istället använda?Lena berättar på ett inspirerande sätt hur enkelt och lätt man byter ut lite i taget till naturligare och sundare alternativ i den härliga ekovärlden!
VAR: Mariagården DATUM: Måndag 16 april TID:18.30 PRIS: 100kr inkl fika
 Förköp endast i butiken Hälsa på, Bergslagsvägen 6, kontant betalning- först till Kvarn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar