Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



25 april, 2012

Rapport 2-veckors LCHF!

Nu har det gått 2 veckor och det går bättre och bättre, inte alls så svårt som man trodde...Har klarat den ena frestelsen efter den andra, man blir ju bjuden på massa gott när man är borta ibland men då gäller det att vara hård och beslutsam och att INTE fuska eller smaka bara en liten bit..Det har varit smörgås på klädparty, chokladkaka på mamma-fika,middag med grannarna men då gick det ju alldeles utmärkt att hoppa över brödet och ha krispigt goda salladsblad till burgaren istället, fräsht och gott! Det är ju ändå tillbehören som är godast!
Nåt som man saknar ofta är ju frukt och då gäller det att ha bär hemma dygnet runt, det är ju syrligt och friskt, blanda i frukostyoughurten, bärdryck till maten eller till dessert!
MEN ibland är man ju TÖRSTIG på nåt gott oxå istället för vatten med bär och då tar vi till detta smarta och goda tips:
Egen fräsh och nyttig läsk för hela familjen!
Inga färgämnen, inga konserveringsmedel och smakförstärkare till det som säljs i butikerna till Soda Stream, HOPPA över dem och prova detta istället! Billigare i längden, nyttigare och hälsosammare för hela familjen!
Fixa kolsyrat vatten som vanligt i din SodaStream, tillsätt sedan 10-15 droppar och skaka väl. finns många godingar i härliga smaker av Naturliga Aromer:
Lime-Mange, jordgubb, annanas,granatäpple mm!
Det BÄSTA med dessa är oxå att det inte innehåller några kalorier eller syntetiska ämnen och kan användas till dessert eller egen hemgjord glass! (ska provas denna vecka!)



Ja nu undrar ni väl över vikten?
Veckans viktminskning: - 0,7kg.
Förstod att det skulle bli mindre nu andra veckan eftersom det är första man rasar mest, dessutom är jag inget vidare på motion..Måste fixa till lite powerwalk, ska tvinga med mig min kära granne och vän H? tror jag och sen kasnke komma igång me löpning igen...det var ju inte igår...
Ha de gott alla!
C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar