Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



24 januari, 2013

Missa INTE denna intressanta och viktiga föreläsning!

TÄVLING TÄVLING!
Vi vill att alla HJÄLPS åt  i Finspång att sprida vidare om denna viktiga föreläsning till vänner/bekanta!
Maila till minst 5 personer och kopiera in oss i samma mail eller DELA på Facebook så är du med och tävlar om en av Tommys populära och intressanta böcker! Maila och DELA flera ggr så ökar dina vinstchanser!
Tänk om alla kunde förstå INNAN hur bra denna föreläsning är och att man kan få ny kunskap, hjälp och även kanske bli av med små krämpor/problem osv man har. Mycket av det vi äter varje dag påverkar ju vår hälsa negativt..

Vi vill tipsa alla finspångsbor om att Tommy Svensson kommer till Finspång och håller en viktig, intressant och inspirerande föreläsning om mat, livsmedel,tillsatser och hälsa på Mariagården:
Torsdag 7 feb: Kl 18,30
Entre: 100kr
Lite info om föreläsningen och Tommy:

Välkommen till en av landets bästa föreläsningar om mat, tillsatser och hur man kan äta sig till ett friskare liv.

Välkommen till en av landets bästa föreläsningar om mat, tillsatser och hur man kan äta sig till ett friskare liv.

Tommy Svensson en av landets främsta experter på tillsatser i mat och E-nummer, föreläser om hur man kan undvika kemiska ämnen och tillsatser i den mat vi äter. Företagen blandar i detta, bara för att göra produkten billigare och på så sätt själva tjäna mer pengar, i de flesta fall på bekostnad av vår hälsa.
Vi svenskar stoppar i genomsnitt i oss 7,3 kg kemiska livsmedelstillsatser per år, vilket resulterar i att vi ligger i topp globalt.
Bara ett vanligt lättmargarin kan innehålla flera tillsatta tillsatser och ett 20-tal produkthjälpmedel.

Många frågar mig och Lisa hur vi kan veta och komma ihåg all kunskap om mat och onödiga kemiska tillsatser, mycket kommer från denna föreläsning och såklart våra utbildningar till Näringsrådgivare!
Men TA ER TID att komma på denna och få KUNSKAP FÖR LIVET!

Boka er plats/biljett hos oss i butiken, telefon 0122-12500 eller mail: halsa.pa@live.se
Ni kommer inte ångra er!

Tipsa gärna era vänner bekanta och familj så de vet att föreläsningen är i Finspång!
Caroline & Lisa



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar