Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



07 januari, 2013

Mamma-Bebis present-Tips

Nu har vi satt hop ett mycket fint Baby-Mamma paket att ge bort till någon som nyligen fått bebis!
Detta förslag innehåller:
En fin virkad kanin i vitt
En ekologisk  härligt mjuk snuttefilt i randigt
En ekologisk allt i allo baby/mamma salva
Ett fint grattiskort med en bebis på och ordet "lycka"
Paketpris: 343kr
Paketet fnns i flera olika varianter och man kan byta färg efter önskemål på både snuttefilt och kanin.




Annars kan man ge bort bara en snuttefilt om det är en kille i tuff och snygg turkost med röda ränder eller till en flicka i vitt med röda ränder? Pris: 99kr/st
Virkade fina Barbapappa figurer finns för endast 149kr/st, kul att ge bort som present som bebis kan använda/ha länge!

Varför inte ge bort ett mycket fint barnsmycke i fin presentask från märket Kreativ Insikt med budskapet: " Allt jag vill, det kan jag". Kort kedja med fin hängsmycke som passar både killar och tjejer, bild på ena sidan och text på andra sidan. Pris: 249kr.

Vi kommer även inom kort få hem fina berlocker med budskapet: "Lycka & Glädje"- som är en perfekt liten present att ge bort till mamman som fått bebis att bära med sig! Pris: 99kr/st.

Vi fixar fina presentpåsar och gör en liten påse till mamman som sedan hänger på den stora presentpåsen som är till den nyfödda bebisen!Extra kul att ge bort något till både mamma & bebis!

Välkomna in till oss!

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Var kan man beställa detta kit?

    /Ingrid
    ohlund.ingrid@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej ingrid! Det finns att beställa hos oss på telefon eller mail, så kan vi skicka paketet till de blivande föräldrarna och den nya bebisen! Vi gör personliga paket efter önskemål! Bor man i finspång kan paketet oxå direkt levereras i Finspångs centralort eller Lotorp till en symbolisk summa!
    Välkommen med beställning!

    SvaraRadera