Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



09 januari, 2013

Att byta till ekologisk hudvård

Fler och fler upptäcker de ekologiska naturliga hudvårdsprodukterna på marknaden och det känns både kul och bra! Att människor och speciellt vi kvinnor vågar ändra livsstil och tänka till, samt göra ett medvetet miljövänligt och ekologiskt val också på skönhetsprodukter som vi använder så många av dagligen, i genomsnitt 6-12st produkter/dag...
Alla har väl alltid haft något hudproblem och att då upptäcka och prova naturlig/ekologisk hudvård som huden kan känna igen och som bara ger näring,vitaminer och mineraler kan vara svaret på problemet!

Vi är så "vana" att smörja in oss dagligen med tilltäppande syntetiska krämer och tvätta sönder vårt ansikte med stark rengöring så vi blir röda i ansiktet och tycker det är normalt..
Vi har hjälpt på bara detta år så många kunder med problem som rosacea, acnehy, känslig hy, fet/bland hy osv, med så enkla knep och att bara byta ut "vanlig hudvård" till ekologisk. Och det blir oftast INTE dyrare, för 90% av kunderna använder antingen dyra/exklusiva hudvårdsserier, eller från Apoteket osv och är vana att betala ca 180-600kr för en kräm och en ekologisk kräm från tex Maria Åkerberg kostar bara 165kr!
 BRA VA?



När man gör sin huvdvårdsrutin dagligen ska det INTE alls kännas starkt, irriterande eller uttorkande utan tvärtom vara mjukt, återfuktande och man ska bli len och huden ska vara i balans efter.
Precis så känner man med ekologisk hudvård och är många många kunders reaktion när de väl byter!
Hittade denna blogg häromdagen och hon beskriver det så perfekt! Läs:


Två andra bra bloggar som skriver om Maria Åkerbergs produkter;



Läs och bli inspirerad och välkommen in till oss så ska vi hjälpa JUST DIG med din hud och dina hudvårdsrutiner!

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar