Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



05 november, 2013

Nyheter på viktiga D-vitamin hyllan! Större flaska, lägre pris!

Hej alla fina kunder!
Vi vill med glädje berätta att vi tagit in Holistics nyhet nu på hyllan som är D-vitamin droppflaska, både till bebis, barn eller vuxna! Den är 50ml och kostar endast 159kr, vårt andra märke vi hade förut var 30ml för 195kr. Så större flaska med lägre pris! Perfekt för alla småbarnsfamiljer, använd samma allihop!
Vi försöker alltid hitta likvärdiga produkter hela tiden med det lägsta priset så ni kunder ska få så prisvärda produkter som möjligt!
Detta D-vitamin är extra bra oxå då det innehåller Extra Virgin olivolja så kroppen tar upp D-vitamin enklare då D-vitamin är ett fettlösligt vitamin.
Vi har även fått in en ny D-vitamin från Holistic som precis lanserat denna nyhet på marknaden:

D-vitamin + K-vitamin i samma burk, varför denna kombination?
Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation och bidrar till att bibehålla normal benstomme.
K-vitamin fungerar genom att det aktiverar en rad proteiner på olika ställen i kroppen. Denna aktivering leder till att proteinerna kan binda till sig kalcium. Man har upptäckt 14 olika protein
er i kroppen som behöver K-vitamin. Dessa finner vi bland annat i njurar, benvävnad och blodet.
Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion, samt bidrar till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder.Denna kombination rekomenderas för alla vuxna att ta och extra viktigt för de som har problem med hjärta/kärl eller har benskörhet.










Välkomna in till oss och släpp in solen i ditt liv!
Caroline & Lisa




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar