Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



30 oktober, 2013

Vad smörjer du in/tvättar dig med? Kolla i denna CHECK-LISTA!

Vi får många frågor på skillnaden mellan "vanlig hudvård och ekologisk/naturlig hudvård i butiken och på mail.. Det är INTE lätt att kunna allt och veta vad alla ord/kemikalier står för på en produkt man använder/köper.. Man kan ju alltid välja bort "värstingarna" och utesluta dem eller endast använda eko produkter som man vet är 100% naturliga eller märkta med tex Natrue, EcoCert eller BDIH.
Hittade en så BRA och informativ blogg om just detta med alla ingredienser/kemikalier som förklarade på ett mycket bra sätt! LÄS!
http://rickardsoderberg.se/wp/2011/11/kosmetika/

Skriv ut, titta och läs på dina produkter i badrummet och kanske börja byta ut en i taget?

Lycka till!
Caroline & Lisa

Har ni mer frågor eller funderingar om just detta? PASSA på nu imorgon torsdag 31 okt kl 10.00-18.00 och fredag 1 november kl 10.00-17.00 då jag finns tillgänglig hela dagarna för att svara på frågor och ge tips om just din hy! Det finns möjlighet att prova på vår populära och prisvärda svenska ekologiska hudvårdsserie Maria Åkerberg Deep Skin Organics i butiken!
Caroline, Ekologisk Hudterapeut & Näringsrådgivare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar