Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



04 oktober, 2013

"Tommy Svennson kurs" i höst! Missa inte!

VI PÅMINNER om denna intressanta och roliga höstkurs, MEN ÄNDRAT DATUM NU KURSSTART TISD 22 OKT och sedan varannan tisdag hela hösten.

Välkomna på en intressant lärorik och kul höstkurs med fokus på mat hälsa tillsatser och matlagning! Kursens upplägg är: Teori 4 kvällar, 5:e gången studiebesök på tex Ekogård, Ekocafe/restaurang etc tillsammans och 6:e och sista gången lagar vi en riktigt bra och god 3 rätters middag från grunden tillsammans!
När: tisdagar kl 18.00-20.30 inkl fika paus
Var: Studieförbundet vuxenskolans lokal på De wijks väg.        
Start: tisdag 22 oktober och sedan varannan tisdag under hösten.Den sista 6:e gången planerar vi tillsammans datum och plats för då vi ska laga middag tillsammans, men blir jan 2014.                   Missa inte detta tillfälle att få mer kunskap om mat och hälsa samtidigt som vi kan hjälpas åt att inspirera varann till ett hälsosammare liv!
Anmälan till; Ann-Sofie.alexander@sv.se   eller till halsa.pa@live.se snarast eller ring och anmäl dig till hälsa på butiken: 0122-12500 så vidarbefodrar vi anmälan till Studieförbundet Vuxenskolan.

Välkomna och hoppas vi ses! 
Näringsrådgivare Caroline Löfgren och Studieförbundet Vuxenskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar