Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



29 oktober, 2013

Hudvårdsbaren TORSDAG-FREDAG denna vecka!

Nu är det höst och kyligare klimat, extra viktigt då att tänka på sin hy, vårda, skydda och ge extra fukt!
Här kommer lite tips om just hudvård inför höst/ vintern. Hösten är här med alla sina fantastiska färger i naturen och då är det dags att byta hudvårdsrutin. Nu kommer vi till den kallare delen av året och huden behöver fukt, skydd och mjukgörande vegetabiliska godsaker.
  • Vi rekommenderar Royal Facial Oil efter rengöring eftersom den mjukgör de djupare hudlagren. Den är även naturligt utslätande för huden eftersom den innehåller Gurkörtsolja och Nyponfröolja. Detta är den allra bästa näringen du kan ge åt huden och därmed det bästa för att motverka rynkor.

    Vilken olja du ska använda  beror på hudtyp. Alla Royal Facial Oil har samma basoljor men är maxade med eteriska oljor för att behandla den utvalda hudtypen på bästa sätt. Föredrar man en olja helt utan doft är det GLA som gäller annars rekommenderar vi gärna den terapeutiska verkan som aromaoljorna ger på huden.

    Royal Facial Oil GLA – Unik sammansättning av olika vegetabiliska oljor med A-vitamin som är nyskapande och innehåller GLA som stärker hudbarriären.

    Eftersom oljan går in i huden så behöver hudytan skyddas och det görs bäst med en dagcreme. Face Dream passar för alla och det är den creme som ökar hudens motståndskraft allra bäst. Glöm heller inte att skydda den tunna huden runt ögonen med ögoncreme.

    För de som känner att det ändå inte räcker till, att huden fortfarande blir torr så finns det extra vårdande och mjukgörande Face Balm som är vattenfria. Då hindrar man huden från att släppa ifrån sig fukt. Detta blir också ett väldigt bra grund för makeupen som är en naturlig fortsättning av hudvården.

    Till natten rekommenderar vi Serum som återfuktar huden på djupet kombinerat med Night Creme eller Face Balm. Bygg upp den känsliga huden runt ögonen med hjälp av Eye Balm som stramar upp och mjukgör.





    På torsdag 31 oktober  kl: 10.00-18.00 och fredag 1 november kl: 10.00-17.00 finns jag tillgänglig hela dagarna i butiken för att hjälpa just dig med din hy och hudvårdsrutin om du har frågor eller funderingar. Ni kommer även kunna prova produkter för att verkligen få känna hur de upplevs på huden! Det går även bra att prova vårt mineral-make up! 

    Alla som handlar eller beställer produkter för 300kr, får en liten present på köpet!

    Vill du läsa mer om de vårdande ekologiska produkterna? Klicka här och läs vidare, sen är ni välkomna på torsdag eller fredag!

    Vi önskar alla en trevlig höst och vinter!
    Caroline
    Ekologisk hudterapeut & Näringsrådgivare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar