Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



14 oktober, 2013

MISSA INTE ny hälsoföreläsning i oktober!

Vi tipsar om en ny intressant hälsoföreläsning : "Vägen till ett friskare hjärta och liv" måndag den 28 okt med Bodil Thornell.

Kom och få inspiration till en hälsosammare livsstil med kunniga, proffsiga och härliga Bodil Thornell från Vårt Alternativ i Norrköping.

Bodil Thornell, näringsterapeut, biomedicinsk analytiker och miljöinspiratör har under 20 års tid hjälpt många människor till ett friskare liv genom sina föreläsningar och konsultationer.
Hon berättar på ett informativt och humoristiskt sätt om "När - Vad och Hur" man bör äta för att maten skall vara din medicin.  Du får även massor av enkla tips som kan ta dig till ett friskare liv. Visste du t.ex. att genom att börja dagen med en stor mugg med varmt vatten (kokat på spisen) på fastande mage, och max 1.5 dl vatten till varje måltid, gör att du kan få en mycket bättre matsmältning.
När: Måndag 28/10 kl. 18.30-20.30
Var: Mariagården Finspång, Café Oasen
Pris: 100:- (betalas kontant på plats)


Boka din plats hos  ”Hälsa På”  0122-12500 eller halsa.pa@live.se senast torsdag den 24/10.

VÄLKOMNA önskar Bodil, Caroline & Lisa. 

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar