Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



10 oktober, 2013

Hälsopåsen, fika och REA-hörna!

Torsdag redan och snart helg! Sitter framför datorn och arbetar för fullt med vår populära Hälsopåse för oktober! Ska försöka sätta ihop en kul inspirerande och lite mysig påse till fredag 25 oktober då det är dags att hämta sin påse till sig och familjen!

Många tycker det är kul med en överraskning att hämta inför helgen varje månad eftersom inehållet hålls hemligt fram tills dess men i varje påse finns info/fakta och recept till alla produkter!
Har du inte provat ännu?
Anmäl dig till oss på mail: halsa.pa@live.se eller ring 0122-12500 och boka din påse minst 2 månader har vi som krav att man provar. Sen väljer man själv om man vill fortsätta eller inte, men de flesta fortsätter!Anmäl senast 18/10 och hämta din påse fredag 25 oktober eller veckan efter.
Idag njuter jag av en kopp värmade te Detox, ett av våra kunders favorit te från PUKKA, smakrikt, lite sött och dessutom välgörande för kroppen, till det en Raw Bite, Äpple&Kanel!
Tänk på vad du fikar på regelbundet? försök byta ut något till ännu bättre hälsosamt val och tanka din kropp med  bra energi från rena naturliga produkter istället för godis, halvfabrikat mm.

Idag har vi ställt ut lite produkter i en REA-Hörna på kassadisken, passa på FÖRST till kvarn!






VÄLKOMNA TILL OSS!
Caroline & Lisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar