Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



30 november, 2013

Avdents-Kalender med Erbjudande varje dag hos oss!

Detta år vill vi ge något extra till er fina kunder och kommer ha en mysig Adventskalender varje dag på Bloggen fram till jul med extra bra erbjudande och tips på julklappar! Ett bra jultips med förmånligt Erbjudande varje dag i form av en advents-lucka fram till julafton!
Så håll utkik varje dag i Adventskalendern och passa på att komma till butiken den dagen vi har specifikt Erbjudande! Först till kvarn gäller, med reservation för slutförsäljning.
Lucka 1 kommer alltså nu imorgon söndag då det är 1:a advent, då vi redan har 2 bra erbjudanden denna helg vill vi uppmärksamma dessa speciellt, så dessa får bli LUCKA 1 imorgon:
Eko-Express Behandling 30 min Ansikte/Fötter/Händer 295kr (ord pris 395kr)
Alla som handlar  presentkort för minst 400kr får en GRATIS hudvårdsprodukt, värde ca 100kr på köpet!
Sprid till vänner/bekanta, den som DELAR mest detta blogginlägg och sedan alla advents-luckor fram till jul utlovas en extra fin julklapp av oss!




Hoppas alla får en fin, mysig, lugn och skön 1:a advent och att ni kommer och besöker oss imorgon!

Välkomna!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar