Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



28 november, 2013

Mysig julkänsla i butiken snart med många julklappstips för alla!

Välkomna in i butiken och kolla in våra senaste nyheter på hyllorna inför julen! Vi håller som bäst på att inreda lite och få rätt julkänsla inför 1:a advent nu på söndag då det är Julskyltning i centrum och stor julmarknad!
Passa på att gå på julmarknad och titta på årets Lucia kandidater, strosa runt bland butikerna och julshoppa och stöd de företagare som finns i lilla finspång och som har specialöppet för er skulle hela december både lördagar och söndagar!
Ett tips är att gå runt och kika efter julklappar först i Finspång för att sedan åka in till Norrköping för att leta efter det som man inte hittat här, istället för tvärtom.
Igår packade vi upp dessa godingar för alla yngre:
Härliga ekologiska vårdande lypsyl med polkagris twist, färgerna går omlott på lypsyl och skyddar och mjukgör på samma gång.
Lip peel på snygg tub: mild peelande effekt för mjukare läppar!
Kul att ge bort i ett set i snygg presentpåse till alla ungdomar/tonåringar eller bara till den som älskar lipbalm och lipgloss! Mycket prisvärt, pris från 65kr! Passa på Limited Edition!




Fina och vackra Aromalampor, nytt på hyllan är "Livets Träd i fin beige/vit ton. Perfekt present!
Pris endast 109kr.


Varma välgörande fina vetekuddar med praktisk snörning, i snygg presentask! Pris: 189kr.
Söta och små vetekuddar i form av ett hjärta i linne med spets på! Perfekt till de små barnen vid magvärk eller om man har mensvärk eller ont på ett specifikt område, Pris: 59kr.
Nya teer på hyllan:
Three Cinnamon, Manukka honey med Ginger/Lemon, Elderbery & Echianacea och Three mint.


Så goda nu när det är lite kyligare ute och den perfekta presenten till värdinnan när man är bortbjuden med en lyxig choklad!
Nyhet på choklad hyllan till Vivani-famijen: Krispig choklad med skogsbärssmak!


Och så har vi laddat upp med de populära Rotfruktchipsen som blev mycket omtyckta från förra månadens hälsopåse, krispiga och smakrika och extra goda till dipp! Perfekt till fredagsmyset eller rolig present att ge bort!
Välkomna in i veckan och hälsa på eller varmt välkomna i helgen, lördag 10.00-14.00 och söndag 1:a advent kl 10.00-16.00! 
Du har väl inte missat vår senaste annons i Fokus Finspång med vårt mycket förmånliga Erbjudande på alla våra 30 min Eko-Express Behandlingar, Gäller nu på lördag 30/11 och söndag 1/12:
Eko-Express  sköna fötter 30 min 295kr 
Eko-Express Mjuka Händer 30 min 295kr
Eko-Express Ansikte 30 min 295kr
Ord.Pris 395kr

PASSA på att köpa presentkort till någon du tycker om som behöver lite omtanke och egentid, perfekt julklapp eller födelsedagspresent!

VÄLKOMNA!
Caroline & Lisa






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar