Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



21 november, 2013

Ta hand om dig, glöm inte din friskvårdspeng!

Vi vill påminna ALLA om att inte låta sin friskvårdspeng brinna inne, det är ju bara några veckor kvar av detta år..Varför ska man unna sig/prioritera massage till sig själv?
Massage mjukar upp och lindrar stela och ömma muskler. Dessutom sätter massage igång processer under huden i form av hormonutsöndring.

Hormonutsöndringen bidrar till att minska smärta och gör oss mer avslappnade. Massage stimulerar också blodcirkulationen vilket gör att nytt syre förs till det smärtande området vilket främjar läkning.





Vi har tips på några av våra välgörande sköna behandlingar ni kan komma på hos oss:

Cirkulationsmassage 70min, 550kr
Djupgående massage av baksida ben, framsida ben och rumpa, avslutas med skön och välgörande fotmassage. Behandlingen ökar cirkulationen i hudens bindväv i syfte att reducera och motverka celluliter, stumma ben, vätskeansamling, kalla fötter och ben. Behandlingen sätter bland annat igång utrensning av gifter, överflödig vätska och stramar upp bindväven. Bra som återhämtning vid träning.

Aromamassage 60 min, 595kr
Härlig helkroppsmassage med aromaolja efter kundens behov/önskan.
Lugnande, uppiggande eller utrensand. Passa för dig som är:
Stressad
Vill slappna av
Har kronisk trötthet i kroppen
Har muskelspännningar i kroppen
Har hudproblem

Eko-Special massage 50 min, 475kr
Massage huvud, ansikte, armar,axlar,nacke och armbågar. Därefter skön ryggmassage och som avslutning får kunden själv välja ben/fot massage eller hand/arm massage.

Läs mer om alla våra behandligar här:
http://www.halsapa.net/EkoAnsikt.html

Välkommen in och boka din tid och se till att du utnytjar dina "friskvårdspengar" för dig, din hälsa och kropps skull!
Hinner man inte innan jul/nyår så går det bra att betala och få tillgodokvitto på behandling och sen komma nästa år när det passar och man har det lite lugnare.

VÄLKOMNA!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar