Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



19 mars, 2012

Redan måndag efter fartfylld Eko-vecka!

Måndag och ny vecka, härligt med lite sol  idag även fast det blåser!
Förra veckan gick i rasande fart då vi hade fullt upp med inkommande nyheter, påfyllning av favoriter i hyllorna. Kul att se så många nöjda kunder som kommer tillbaka regelbundet och handlar sina favvo-eko produkter hos oss, det blir vi så glada för!
I torsdags hade vi även vårt första Eko- Homeparty, efter önskemål från en trevlig stamkund. Så vi tackade självklart ja och Caroline åkte till 10 nyfikna kvinnor på en härlig och rolig kväll! Vi pratade om ekologisk hudvård,mineral make-up, hur mycket vi svenska kvinnor konsumerar per år, problemhy, tonårshy, ekologiska livsmedel, hårbottensproblem mm mm! TACK härliga Maria för att vårt företag "hälsa på" fick komma till dig!
I lördags jobbade vi även med nytt företagsjobb, vi blev inbjudna på LC (Ladies Circle) träff på Läkarvillan, med 60 kvinnor från olika orter runtom i Sverige! TACK Finspångs- LC-gäng för att ni bjöd in oss!

Vad händer denna vecka då? Vi funderar på att ta in mera frön/nötter, eftersom många har önskemål om detta och även att det finns i många LCHF-Bröd. Några önskemål? Ni får GÄRNA maila oss om önskemål ni har på produkter, det tas tacksamt emot, vi vill ju ha ett sortiment som kunderna önskar!                     mail: halsa.pa@live.se

Håll utkik efter kommande annons i Fokus Finspång nu på torsdag 22 mars!

Imorgon eller onsdag kommer ny STOR leverans av smarriga Vivani-choklad!
Må väl!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar