Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



20 mars, 2012

April månads föreläsare blir.....LENA LOSCIALE! YES!

Lisa & jag fortsätter att genomföra vårt mål/nyårslöfte med att ha ett tema/föreläsare varje månad under 2012!
Vi började i feb med kostföreläsaren Tommy Svensson som blev stor succe, sedan en liten mindre  personlig föreläsning i vår butik med härliga och proffsiga Ekofrisören Jenny Andersson från Ekofrisören på Vårt Alternativ i Norrköping!
 Nu i april så kommer bästa och fantastiska LENA LOSCIALE!
 Kan inte med ord beskriva hur glada och tacksamma vi är att hon tar sig tid att komma till oss i lilla Finspång...när hon är så anlitad  och eftertraktad föreläsare och har fullt upp med sina utbildningar både hemifrån och som huvudlärare till Ekologisk Hudterapeut på Axelssons i Sthlm, sina helgkurser, sin bok hon skriver på, blogg mm.
Ni som var på Lenas föreläsning förra året på Mariagården och var så nöjda och glada att ni lyssnade , missa inte denna chans! Ni som var på Tommy Svenssons föreläsning nu i feb och blev inspirerade, boka in denna kväll oxå med Lena, ni kommer INTE ångra er!
Alla ni som är nyfikna på skillnaden mellan ekohudvård och vanlig hudvård-kom och lyssna och bli inspirerad i den härliga eko-världen!
Ni som har barn och vill veta vad vi egentligen smörjer och tvättar våra barn med dagligen..? ta dig tid att komma denna kväll och lyssna, för dig och din familjs, dina barns och dessutom miljöns skull!
Har du hudproblem? Tonårs-acne-problem hy- rosacea-känslig hy-fet hy-porig hy-eksem-psorias
Har du problem med hår eller hårbotten?
Kom och få härliga enkla tips hur du enkelt kan byta från vanlig hudvård till det sundare och hälsosammare naturliga!

Endast 100 platser-så först till kvarn!

Tid: Måndag 16 april: kl 18.30
Var: Mariagården
Pris: 100kr inkl fika
Förköp: Vår butik hälsa på, Bergslagsvägen 6 i Finspång
Endast kontant betalning i butik.
VÄLKOMNA
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar