Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



03 november, 2014

SISTA MINUTEN TIPS!!

Hej
Imorgon tisdag 4 nov kommer Tommy Svensson till Hällestad och föreläser om hans senaste serie: Hälsosammare Liv där han tipsar om allt från mat hälsa kost livsstil! Missa inte och riktigt bra förmånligt entrepris, endast 50kr och då ingår fika! Ni får gärna TIPSA vänner/bekanta så de får info om detta tillfälle, då många inte vet att det är föreläsning imorgon! Ta med kompisgänget och kom och lyssna, ni kommer få kunskap för livet och ni kommer inte ångra er!
DELA gärna detta på Facebook! //Caroline
Nu har du möjlighet att lyssna på en av landets bästa föreläsningar.
Tommy Svensson har föreläst om mat och tillsatser i mat i över 20 år och med över 2100 föreläsningar, runt om i landet, är han i särklass Sveriges mest anlitad föreläsare.
Nu kommer han med sin nya föreläsning Ät dig till ett Hälsosammare Liv.
Under föreläsningen tas frågor som vilka sjukdomar är kostrelaterade och hur kan jag påverka dessa genom att ändra min kost? Vad bör jag tänka på när jag handlar och hur lagar jag till varorna för att få det bästa resultatet? 

Visste du t.ex. att om den hackade löken får ligga hackad i tio minuter innan den lagas till, så utvecklas antioxidanter som sänker blodtrycket, minskar risken för diabetes, sänker kolesterolet och motverkar hjärt- och kärlsjukdomar.

Tommy Svensson hjälper dig, i denna föreläsning att hitta rätt bland varor i butiken. Vilka man i första hand väljer och vilka man bör lämna kvar. Du får också en del tips på recept, där man lagar själv istället för att köpa produkter med tillsatser i butiken.

Du kan även köpa Vitamier, choklad och andra varor från Hälsa På och mjöl och ost från Blåklintsprodukter på plats. Endast kontantbetalning på försäljning!

Samt Tommys böcker till reducerat pris. OBS! Hans nya bok ”Handbok om Kosmetika och Hudvårdsprodukter har just kommit ut.
              
                Hällestad Församlingshem
            Tisdagen den 4 november kl. 18.30
                                 Välkomna!
                             Svenska Kyrkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar