Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



21 november, 2014

Fredagsmys i butiken!

Äntligen FREDAG! 

Har fått hem lite nya godsaker i veckan, kanske kan vara kul att prova till helgen eller perfekt att ge bort om man ska på middag til väärdparet?
Vad sägs om nya smaker på Urban Fruit torkade frukt/bär påsar:
Urban Fruit Äpple/Päronbitar eller Blåbär/Svartavinbär, och påfyllt med de söta torkade jordgubbarna såklart!


Nyhet på TE-Hyllan:
Pukka har lanserat en "Herbal Collection" med 5 olika smaker i en och samma kartong, så fiffigt och bra att få prova olika sorter så man hittar sin favorit! Kul present att ge bort tillsammans med Dinkelbiscotti och en Vivani choklad?


Nytt te  från Yogi på hyllan till alla er som älskar Chai: Green Chai som smakade underbart!
Den är ett lättare alternativ till traditionella chai med svart te! I Yogis gröna chai har ekologiskt grönt te blandats med frisk grönmynta, kryddig ingefära samt söt kardemumma för en mjuk och delikat smak! Ett smakrikt chai med alla hälsosamma fördelar av grönt te! Avnjut gärna med en skvätt mjölk och honung!


Heart Warming oxå en nyhet från Yogi:
Ett riktigt värmande örtte  som är perfekt under vinterhalvåret! Baserat på söt basilika som tillsammans med kanel, ingefära och kardemumma ger en härlig kryddstark blandning. Till slut har en nypa mexikansk chili och ekologisk lakritsrot lagts till för att fullborda smaksensationen!



Favorit i repris på godishyllan är oxå tillbaka:  Ekologiska Gelehjärtan i söt liten rosa ask att ge bort till någon man gillar kanske?

Sedan påfyllt med Maria Åkerberg produkter och mera Holistic vitaminer och mineraler!

Hoppas ni ska hitta något ni gillar! Jag önskar alla mina fina trevliga kunder en skön och lugn helg!
Må Gott!
Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar