Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



26 november, 2014

Julinspiration med många prisvärda julklappstips!

Hej alla fina!
Snart är det 1:a advent och butiken ska snart julpyntas och det kommer leveranser varje dag med mycket fina julklappstips! Jag kommer i år igen ha succen med julklappstips från 50kr,100kr och uppåt, dvs många kunder letar efter prisvärda julklappar till tex "julklappsleken" och då är det perfekt med ett bord med bara ca 50kr-julklappar eller 100kr till julklappsbytet?
Julklapparna går ju att mixa som man vill, dvs både med härliga goda produkter att äta och vårdande hudvårdsprodukter? Det finns juklappar till små och stora, vad sägs om detta:

Till barnen som har det mesta, skippa leksakerna och ge dem något de kommer minnas och prata om länge..Detta har snabbt blivit en succe av de behandlingar som finns på menyn!

"Små på SPA" -för barn 8-12 år

Boka in din dotter/son på en mysig avkopplande stund med sin bästa kompis, kusin eller syskon! SPA-stunden innehåller:
Välkomstdrink (juice)
Skönt rogivande fotbad för de små trötta fötterna
Ansiktsmask med svala gurkor på ögonen.
Ansiktsmassage med anpassad barnolja.
Vi bjuder på fruktsallad och choklad. Bokas för 2 barn samtidigt. (
Pris: 325kr/barn)

Julklappsleken, tips på julklappar runt 50-lappen:
En ekologisk Chai-Syrup i snygg glasflaska till varm mjölk = Chailatte! Används även till bakning eller gör din egen chaiglass! Pris: 59kr

Varför inte ge bort Pukkas nyhet: Herbal Collection med 5 olika smaker i, så man själv får hitta sitt favoritte? I mycket vacker förpackning! Pris: 47kr.

En annan stor favorit är denna lilla plåtask med riktigt goda 100% lakritspastiller i! Små hårda pastiller som räcker länge! Pris: 49kr.

Något som alla behöver  och är mycket uppskattat att få på vintern är ett vårdande och skyddade lipbalm, finns i många härliga varianter, vad sägs om Honung, havtorn, mynta,vanilj mm! Pris från 49kr!



En perfekt present/julklappsbyte eller gåva när man ska på middag är denna omtycka och goda produkt:Hej Bombay Buljong från Renee Voltaire i fin cellofanpåse med upptryckt recept på god värmande pumpasoppa! Pris: 79kr.

Nu till de lite större paketen:

Detta erbjudande är för bra för att vara sant och det kan nog ingen slå..från Maria Åkerberg förstås, bästa hudvårdsmärket:

Handkräm 125ml och Schampo Rosmarin 250ml paketpris: 125kr, dvs 2 för 1! (Ord.pris 250kr)
Ge bort Schampo till pappa/pojkvän/bror/farfar/morfar mm och behåll handkräm själv eller ge den till någon du gillar? Först till kvarn, begränsat antal!
Hair & Body Schampoo Rosemary passar väl till hår, kropp och även att använda vid rakning. Torkar ej ut och doftar friskt av rosmarin. Hand Cream håller händerna hela och välmående. Går snabbt in i huden och håller den återfuktad länge.

Jul Kroppspaket

Dessa ljuvliga och mysiga body balm passar för både man och kvinna. Här får du en av var sort. Både den energigivande, friska, fräscha med citrus och den lugnande, mysiga med vit choklad.

Smörjs in på kroppen efter dusch och gör huden magiskt mjuk. Den går även att använda som hårinpackning och som kur för torra händer och fötter.
Pris: 225kr (Ord.pris 450kr) Bergränsat antal, så först till kvarn!


En värmande julklapp:
Underbara virkade vantar i olika snygga färger i fin cellofanpåse med ekologiskt te från Pukka eller Yogi. Paketpris: 240kr (Ord pris: 262kr) (Endast vantar: 220kr)




Vet du inte vad du vill ge bort, så är presentkort på en skön välgörande behandling alltid uppskattat, om det är något alla vill ha/behöver så är det EGENTID! 
Läs mer om alla behandlingar och priser på hemsidan, det går oxå bra att välja valfritt belopp på presentkorten och kombinera produkter/behandling.

Det fnns oxå mycket fina presentpåsar att sätta ihop själv med goda produkter i eller härliga mjukgörande hudvårdsprodukter! Kom in så hjälps vi åt! Mycket uppskattat att ge bort när man ska bort på middag eller til julvärdinnan /nyårsvärdparet?

Hoppas vi ses!
Caroline

Öppettider butik: Tisd-Fred 10-17 Nu i helgen lördag 29 nov: 10-14 och söndag 1 advent 10-16!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar