Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



26 september, 2014

TIPS TIPS! gillar du ost och goda hamburgare? SE HIT!

Hej alla fina kunder!
I måndags denna vecka fick jag vara med i Hällestad när Tommy Svensson var och föreläste om tillsatser i maten och då fick jag förmånen att träffa denna härliga och duktiga man: Lars Gunnar från Öjeby Gård som driver gården: Blåklintsprodukter! Han var med under kvällen och visade och sålde sina ekologiska/KRAV märkta ostar och olika mjölsorter! Jag köpte bla den lagrade osten och den var så GOD och extra bra att veta att det är mjölk från en gård och från gräsbetande kor och inga tillsatser..
Visste ni tex att det finns antibiotika i hårdostar i form av E-nummer som man inte vet som konsument..vem vill få i sig antibiotika i onödan på sin vanliga frukostmacka?

Så fantastiska produkter och genomtänkt, man blir så glad och imponerad när personer har driv och verkligen brinner för ekologiskt och miljöns bästa!

Blåklint handlar om närproducerat på riktigt. Om ett ekologiskt helhetstänk där produkterna är ekologiskt framställda och hela kretsloppet hållbart, från råvara och process till förpackning och distribution. Länk till deras hemsida:

http://www.blaklintprodukter.se/se/bl/index

Vill ni köpa osten och de fina mjölsorterna? Så tycker jag vi alla ska fråga om tex ICA-Butikerna kan ta in dem i finspång? ju fler som efterfrågar desto bättre!

Vill man ha chansen att prova dessa underbara produkter, kika förbi på måndag 29 sept på Kulturens Hus och kom och lyssna på bästa Tommy Svensson som ska föreläsa om:
"Njut dig frisk med bra mat".
Blåklintsprodukter kommer då som jag att stå i paus och sälja produkter och visa vad vi har att erbjuda! Lars Gunnar lovade oxå att ta med sig sina ekologiska hamburgare som är lagade med 97% nötkött och endast med lök och naturliga kryddor, inga konstiga tillsatser! de kommer vara inplastade och säljas flerpack.

Föresläsningen börjar:  KL:18,30 och entre endast 100kr!
I paus serveras eko-kaffe och ekologisk bulle för endast 20kr!


VÄLKOMNA!

Reservera plats till mail: halsa.pa@live.se eller till Tommy på:
 utbildningscenter@home.se eller Patrik 073-513 65 85



HOPPAS VI SES!

Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar