Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



01 september, 2014

September månad och nya öppettider!

Nu har vi gått över till ny månad och September redan, det går snabbt men ändå mysigt när hösten snart kommer och man kan njuta av fina höstpromenader och gott värmande te på dagarna/kvällen.
Från och med idag 1 september kommer butiken ALLTID vara stängd måndagar, dvs det går inte att komma och handla på måndagar längre. Måndagar kommer vara öppet för bokade behandlingar, dvs de som vill komma på Ansiktsbehandlingar, Cirkulationsmassage, Tonårsbehandling, Aromamasssage, Gravidbehandling, vaxning, färgning fransar/bryn mm mm! Då jag numera är ensam i butik/salong så behöver jag stänga butiken så jag kan ta emot kunderna i lugn och ro utan att avbryta behandlingar. Det går även utmärkt att boka in hudvårdskonsultation, Kostrådgivning eller Hälsocoachning på måndagar. I de samtalskonsultationerna sitter vi ner och pratar om hälsa, kost, livsstil och träning medan vi njuter av en kopp välgörande te i det mysiga behandlingsrummet.
Så välkomna att boka in era behandlingar på måndagar, eller efter kl 17.00 tisdag-torsdag då butiken oxå är stängd och öppen för bokade behandlingar.

Öppettider:
Måndagar butiken stängd för behandlingar
Tisd-Fred 10-17!
Det går bra att komma på drop in: färga frans/bryn och brynplock tisd-fred eller boka in tid på dessa korta snabba behandlingar alla dagar i veckan 10-17. Även vaxning av ben/bikini, haka/läpp kan man oxå boka månd-fred 10-17.

VARMT VÄLKOMNA!
Caroline



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar