Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



17 september, 2014

Höstens föreläsning med Tommy Svensson " Njut dig frisk"

hej alla fina kunder!
Nu är snart Tommy Svensson från Utbildningscenter här igen på Kulturens Hus och ska föreläsa om hur vi äter och lever hälsosammare med: Njut dig frisk-föreläsning. Praktiska och roliga tips hur vi får i oss alla vitaminer/mineraler på naturligt sätt, och även vilka kosttillskott vi ska äta och vilka man kan hoppa över.

Ta med kompisar, föräldrar och arbetskollegor på denna inspirerande föreläsning!

NJUT DIG FRISK!

”Vitaminer är mat, inte piller och preparat”

En fantastisk föreläsning med Tommy Svensson, om vitaminer, mineraler och andra ämnen som är livsviktiga för vår kropp. Har vi en bra balans i vår kost minskar även risken för allergier, psykiska besvär och en rad andra sjukdomar.

Tommy Svensson som bl.a. skrivit boken ”Handbok om Vitaminer” där man kan läsa om vilken mat som innehåller rätt vitaminer och andra ämnen som kroppen behöver dagligen och vad som händer i kroppen om man får i sig för lite av dem.

Efter förra årets fullsatta föreläsning i Finspång,
"Ett Hälsosammare Liv" så kommer Tommy tillbaka med sin föreläsning "Njut Dig Frisk" som har blivit en ny succé.  

Kunskapen om husmanskost och vitaminrik mat har på senare tid minskat allt eftersom färdigmat och kosttillskott ökat i samhället.
Kosttillskott är i de flesta fall helt syntetiska eller innehåller många tveksamma ämnen. Vilka tillskott kan eller ska vi äta? Vilken mat är viktig? Detta är frågor du får svar på under föreläsningen.

Detta är en föreläsning du inte får missa. Tommys inspirerande, spännande, och underhållande sätt att föreläsa, ger många nya tankar och förändrar förmodligen många inköp i framtiden.
Finspång
Kulturhuset, Bergslagsvägen 29 Finspång

DATUM: Måndagen den 29 september – 2014 
TID: 18.30 – 21.00

KOSTNAD: 100 kronor
                        
                        OBS! Föranmälan till utbildningscenter@home.se eller

              Patrick tel. 073-513 65 85 om du vill vara helt säker på en plats (100 st).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar