Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



18 april, 2013

Naturliga tips mot värk!

Tänkte ge lite smarta naturliga hälsotips för bättre hälsa både i förebyggande syfte och för att kanske lindra värk etc. Fick hem senaste HÄLSA igår och där stod reportage med mycket bra tips/råd, se bild nedan!

Vi kan bara instämma vad som står i tidningen och extra kul när vi får kunder som hela tiden kommer tillbaka för att fylla på sitt skafferi hemma med nyponpulver, Omega 3, linfröolja,magbakterier för att de själva känner att de mår så mycket bättre!

Brukar alltid rekommendera kunderna att prova först med naturliga tillskott ett bra tag INNAN man börjar ta värktabletter eller får läkemedel utskrivet och blir beroende av det..
Resonerar så att BÄTTRE med naturliga hjälpmedel först..fungerar inte det, då söker man medicinsk hjälp som sista utväg...
Fungerar det utan medicin så är det väl toppen både för kropp, hälsa och miljön, dessutom inga biverkningar! Har inte hört någon som fått biverkning av att äta nypon eller linfröolja tex...

Jag och Lisa är både Näringsrådgivare och strävar alltid efter att fortutbilda oss för att kunna ge gratis rådgivning till er kunder så bra som möjligt!
 Ni är alltid välkomna till oss för att få hjälp eller om ni har funderingar osv! Kan vi inte så rekomenderar vi alltid andra duktiga terapeueter eller att besöka sjukvården!

På tal om nypon så är väl det toppen att börja dagen med? Mycket C-vitamin (60ggr mer än i citrusfrukter). Imorse drack jag en god Smoothie på nyponpulver, vatten, blåbär/hallon, linfröolja och lite proteinpulver! Prova ni oxå!



Satsa på naturlig frisk hälsa ni oxå!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar