Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



08 april, 2013

D-droppar till ALLA!

Nu är våra populära D-vitamin droppar på hyllan igen!
Våra kunder som gillar dessa är mest föräldrar till små barn men själv tipsar jag även att alla kan ju använda samma i hela familjen! Enkelt att dosera och ta på sked varje morgon vid frukostbordet!
En missuppfattning med det viktiga D-vitaminet är att många slutar redan nu att ta det som extra tillskott..Rekommendationer säger att man ska ta det tills solen står HÖGT och det är varmt ute samt att man kan exponera större delar av sin kropp ute i solen utan kläder.
Så att sluta nu tycker jag personligen inte man ska göra utan vänta tills den riktiga värmen kommer och det är varmare och sommarkläderna kommit fram i garderoben!

D-vitamin har på senare år blivit mer omskrivet eftersom det forskats mer om detta viktiga vitamin och numera rekomenderas det till alla att ta och inte bara upp till 2 år eller till äldre som sällan kommer ut i solen.. ALLA mår bra av att inta D-vitamin, liten som stor!
Varför är våra D-droppar så populära här när det finns gratis på BVC kanske många undrar?

Jo många föräldrar väljer att ta det säkra före det osäkra och väljer hellre naturliga D-droppar utan tillsatser, läs gärna om det ämnet som finns i de vanliga D-dropparna här:
http://www.aktavara.org/Search.aspx?q=butylhydroxianisol

Det ämnet  "E 320" står aldrig utskrivet på flaskan utan står som "hjälpämnen", vilket betyder att många inte vet om detta, för att få fram text, öppna hela bipacksedel och läs ingredienserna och där finns detta krångliga namn med...

Så börja varje morgon med några droppar D-vitamin tillsammans med din familj!
 En bra. viktig och solig start på dagen!




VÄLKOMNA!
Caroline & Lisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar