Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



28 mars, 2013

TIPS om föreläsning i Skärblacka!

Vill tipsa alla om denna viktiga och intressanta föreläsning som är på tisdag 2 april i Skärblacka nästa vecka!
Många missade Tommys föreläsning nu i feb så passa på när samma föreläsning ges nära Finspång, maila in din anmälan eller ringa går oxå bra!

Mer info nedan:

Kom och lyssna på en av Sveriges populäraste föreläsningar just nu. Utvärderingar som ”den bästa föreläsning jag varit på” är mycket vanliga.


Tommy Svensson som bl.a. skrivit böckerna ”Handbok för den kräsne konsumenten”, ”Handbok om Vitaminer” och den nya boken ”Handbok till ett Hälsosammare liv” berättar om hur vi kan äta oss till ett friskare liv utan tillsatser.

Han är även känd från ”Matakuten” på TV4 både under 2008 och 2009. Matakuten handlar om skolmaten och vad barnen får i sig i skolan.

Tillsatser i mat, har ökat dramatiskt de senaste åren. Vad är det vi stoppar i oss? Är tillsatser ett sätt för tillverkaren att lura oss konsumenter, så de själva tjänar mera pengar? 
I samma takt som maten försämrats, har också allergier, diabetes, astma och andra kostrelaterade sjukdomar ökat.
Tommys inspirerande, spännande, och underhållande sätt att föreläsa, ger många nya tankar och förändrar förmodligen många inköp i framtiden.

NÄR: Tisdagen den 2 april  2013

Kl. 18.30 – 21.00

PLATS: Folkets Hus i Skärblacka
Kostnad 100:- 
OBS! Anmälan till info@halsobruket.se eller 0708-40 73 57


Du har även möjlighet att köpa Tommys böcker till reducerat pris


Arrangörer:

Hälsobruket

DELA gärna på Facebook så alla kan ta del av detta, många vet ju inte om att detta erbjuds i närheten!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar