Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



12 mars, 2013

Välkomna på Vårig inspirationskväll med DOFT!


Välkomna på en härlig och inspirerande kväll med tema: Doft!
Vi pratar och lär oss om de ”naturliga och riktiga” dofterna, hur de kan hjälpa oss och påverka oss positivt i vardagen!
Nu är snart VÅREN här och dags för en liten härlig inspirerande DOFT-Kväll!

Vi hade ju underbara LENA LOSCIALE som föreläste här i höstas och under den kvällen fick vi en liten inblick hur fantastisk dofterna är från naturen, de äkta riktiga eteriska oljorna och hur användbara de kan vara!
Många ville då att vi skulle anordna en Doft-kurs så man kunde få göra sin egen naturliga parfym och nu är det dags!
Vi börjar med ett datum med begränsat antal platser, så först till kvarn! Ta med kompisarna och kom!
Vi doftar, blandar och gör vår egen ”parfym” under kvällen, så alla får med sin egen personliga parfym hem med recept så man enkelt kan komma till oss sen och fylla på i butiken, sk refill-pris! Det kallar vi klimat-smart och bra för plånboken!
Alla får även med sig användbara recept med sig hem, plus en  Eko-StädSpray att rengöra hemmet med och inspiration att använda rena naturliga dofter i vardagen!

Vi bjuder på fika under kvällen!

Datum: Måndag 25 mars
Kl: 18.00-19.30
Pris: 250kr betalas på plats.

Begränsat antal platser, Så först till kvarn! Vi vill vara ett litet gäng då vi vill ha en personlig grupp, så alla ska kunna få hjälp och vi ska få plats runt vårt lilla bord.
ANMÄLAN senast 20 mars till telefon 0122-12500 eller mail: halsa.pa@live.se



Välkomna!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar