Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



14 mars, 2013

Ny HÄLSO-PÅSE april månad! Prova du oxå!

Hälsopåsen blev en succe i mars månad, första påsen var ju en chansning och prova-på både för oss som företag och er som kunder, vi ville se om ni kunder gillade idéen och det blev mycket uppskattat!
Vad var i första Hälsopåsen då?
Första påsen var lite extra eftersom vi ville göra lite speciellt första gången så det var några extra presenter med i påsen, men vi kommer alltid lägga ner extra produkter så värdet på påsen blir mer än 149kr som den alltid kostar.
Innehållet var allt från kokosvatten, energibar, fiberhusk (LCHF mat/bakning), lokalproducerad honung, sesamkex, proteinpulver, dinkelkli, matsmältningstabletter mm.

Nyfiken på aprils Hälsopåse? Anmäl dig innan 20 mars till oss i butiken eller mail: halsa.pa@live.se, den betalas till Bankgiro eller i butiken runt den 25 mars, hämtas på skärtorsdag 28 mars precis innan påsk!

Passa på att förändra din livsstil med dessa små knep, prova på produkter som du kasnke inte ens skulle köpa, alla produkter passar hela familjen!
Många kunder har hört av sig och sagt att de tyckt det varit kul att få prova lite av varje av sånt man kanske normalt inte skulle sett i butiken eller köpt. Det är alltså en chans att få prova-på lite av varje och få ny inspiration till mat, hälsa och nyttigt gott i vardagen! Det är ju påsk oxå lagom till nästa hälsopåse kommer så vem vet om det är påskägg med i påsen...





Ps.man binder inte upp sig att handla hälsopåsen varje månad utan man väljer när och hur man vill prova.



Välkomna!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar