Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



11 december, 2012

På Begäran: Specialmassage 45min!

Efter många kunders önskemål  är vi nu glada att kunna erbjuda en specialanpassad
 Eko-Behandling Massage  45 minuter!

Vad ingår då i denna behandling?

Eko-Behandling massage 45 min:
Behandlingen inleds med skön och välgörande huvud och ansiktsmassage, därefter massage armar,axlar,nacke och armbågar. Kunden får sedan en lång härligt avslappnande massage på rygg och nacke, för att sedan få själv välja med att avsluta med hand och underarms massage eller underben och fotmassage efter kundens eget behov. Pris endast 450kr.

Kunder som tex har ett arbete och jobbar mycket med händer/armar uppskattar att få avsluta med hand/arm massage som reducerar spänningar, onda muskler, stelhet mm.
Andra kunder som arbetar mycket med ben/fötter eller står mycket uppskattar att få ben/fot massage för att reducera svullnad, ömma muskler, stelhet, spänningar mm.

Hur vill du ha din behandling?

Perfekt behandling att unna sig själv så här lagom innan jul för att komma ner i varv, bli mjuk i kropp och lugn i själ! Eller ge bort i julklapp till någon som behöver?

Glöm inte att denna massage kan man utnyttja om man har friskvårdspeng/bidrag via sitt arbete!



Välkomna in och boka eller ring/maila oss!

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar