Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



03 december, 2012

Julklappar med rim! Varsegoda!

Hej!
Måndag ny härlig frisk vintervecka, nu riktigt längtar man till julen men man måste passa på att njuta av det vackra vädret och när alla har julskyltat och dekorerat så fint!
Hoppas ni hälsade på oss nu i helgen på 1:a advent och uppskattade att vi hade helgöppet! Vi har ju öppet speciellt nu under december både lördagar och söndagar för att ni ska kunna passa på att julhandla och få julklappstips i lugn och ro hos oss med skön musik och levande ljus!
Här kommer ett rim till en superbra julklapp som man kan ge bort med färdigt rim på paketet, det är ju alltid kul!

I första paketet finns: Skindfood kräm, en av Weledas storsäljare och deras första medicinalhudkräm, ett säkert kort i Husapoteket hemma!
Perfekt julklapp till både män och kvinnor!


Rik universalcreme som vårdar torr och narig hud och gör den mjuk och smidig igen.
Med sitt innehåll av naturliga växtingredienser såsom ringblomma, kamomill och styvmorsviol, traditionellt använda för sin lugnande och vårdande effekt på huden gör Skin Food till en naturlig bascreme för hela familjen.
Pris 139kr, 75ml stor tub.

Andra paketet kommer senare i em! Håll utkik!

VÄLKOMNA IN HOS OSS!
Caroline & Lisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar